Erotiske noveller og film

Smuk orgasme, mens kvinden læser

Hysterical Literature

Jeg er stødt på et fænomen jeg ikke kendte til: Hysterical Literature. Det er når smukke kvinder læser op fra deres yndlings bog, mens de bliver stimuleret med en vibrator. Helt enkelt, helt diskret, meget erotisk og intimt. Det er den korte beskrivelse af projektet der har fået navnet “Hysterical Literature“, en skøn forening af seksualitet og kultur, skabt af fotografen Clayton Cubitt.

Video serie

Der i denne forbindelse lavet en videoserie, der består af syv forskellige sort/hvid videoer med syv forskellige kvinder der sidder foran et bord, og forsøger at koncentrere sig mens de bliver stimuleret under bordet. Videoen er blevet set rigtig mange gange på internettet. Det er vel ikke så underligt.

Smuk orgasme

Kvinderne få derved en smuk orgasme, når de læser deres yndlingsbog. Jo længere kvinden læser op af bogen jo mere urolig og ukoncentreret bliver hun. Hun sidder ikke længere stille på stolen, og hun stønner flere gange undervejs. Til sidst i filmen må hun stoppe op, og hun ender med at få en orgasme foran kameraet. Du kan se hele videoen på nettet.

Hvad er en smuk orgasme?

En smuk orgasme er når kvinden giver sig hen til den nydelse, som orgasmen er. Der er stillet spørgsmålstegn ved om det var det der skete ved disse video serier der blev lavet, når kvinderne læste op. Spørgsmålet var om det var ægte, om de følte de skulle præstere noget særligt fordi de filmede. Spørgsmålet er også om det overhovedet er smukt, at få orgasme på denne måde? Smuk orgasme er når orgasmen er ægte og kvinden har hengivet sig sin(e) partnere.

Orgasme hjælp

Jeg har faktisk fundet noget på nettet, der hedder en orgasme ekspert. Hun holder til på Islands Brygge i København.Jeg vidste faktisk ikke at sådan nogle fandtes. Jeg har fundet en side på nettet, som har tip til kvinder, der gerne vil være skønne. Det kan være der er nogle gode råd at hente der, som man kan bruge når man er sammen med sin partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *