De bedste erotiske film at se med din partner

Hvis du ikke er vild med hårde pornofilm, men har lyst til at se en fræk film med kæresten så kan det varmt anbefales at læse med her.

 

De bedste film

 

Nogle af de bedte film du kan se sammen med din partner hvis i ikke vil have al for grovkornet underholdning er rigtige film med erotiske emner. Ekstrabladet har lavet en hel liste over de bedste almindelige film, med ophidsende erotiske scener. Så hvis i gerne bare vil ligge og hygge med en god film derhjemme inden at i går i gang med lagen gymnastikken så kan i jo vælge en af de her film. Du kan benytte det samme trick hvis du synes, at der er for lidt sex i jeres parforhold. Lad være med at fortæl din partner at du har tænkt dig at sætte en fræk film på. Inviter bare til film hygge og popcorn, og vent så til den frække scene hvorefter du kaster dig over ham/hende.

Hvis du kender til endnu flere gode erotiske film, der kan bruges til at bringe lidt ekstra erotik ind i jeres parforhold så må du meget gerne dele din viden med os og vores læsere ved at skrive en god link.