Erotik

Internetdating for begyndere

 

Singler i alle aldre, i ethvert livsstadie, prøver kræfter med datingsider. Det bliver mere og mere udbredt og almindeligt, at par finder sammen gennem en datingside på nettet. Det er en rigtig god løsning for folk, der har svært ved at finde kærligheden – det kan netop være svært, da det ofte handler om at være det rette sted på det rette tidspunkt. Datingsider gør det nemmere, da man allerede er det samme sted. Giv for eksempel Single.dk en chance – her er der mange, der har fundet livslange partnere.

Tips til internetdating

 1. Sæt tid af til at sætte din datingside op
  Internet dating er ikke nødvendigvis den hurtigste løsning, da det kræver lidt tid at sætte sin datingside op. Du skal bruge tid til at udfylde din profil, læse potentielle dates’ profiler og at kommunikere med andre medlemmer.
 2. Få hjælp af en ven
  Del dine internet dating eventyr med en ven, og hvis de er single, få dem til at deltage i din søgning efter kærlighed online. Det er jo godt at have nogen til at dele de gode (og mindre gode) oplevelser med.
 3. Sælg dig selv i din profil
  Din profil er nøglen. Vi anbefaler at du bruger mindst et par timer på at udfylde denne. Ved at gøre din profil til en ægte repræsentation af dig, vil du filtrere flere tidsrøvere.
 4. Indsæt et billede
  Sæt et vellignende billede på din profil, det trækker flere medlemmer til.
 5. Vær open minded
  Hvis du melder dig ind på en datingside med en ønskeliste om din kommende partner, bliver det svært at finde kærligheden. Er du derimod åben overfor de muligheder der melder sig, kan det vise sig, at du bliver positivt overrasket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *