Erotik

Tantramassage- tør du?

For mere end ti år siden så jeg en udsendelse om tantra masssage. En ung – og ganske nydelig mand- masserede en ung (og også ganske nydelig kvinde). Kvinden var nøgen og lå på et silkelagen og så ud til at nyde massagen meget. Massøren havde kun et håndklæde viklet rundt om livet. Pludselig spredte han hendes ben og begyndte at massere hende mellem benene, hvilket kvinden virkede meget tilfreds med. Hun var nærmest i ekstase og slog hovedet tilbage i ren nydelse.

Tantra massøren fortalte efterfølgende, at en kvinde selv kunne bestemme, om hun ville modtage denne indre massage, hvilket viste sig at være den i dag ret så omtalte ‘yoni massage’. Da jeg slukkede for tv’et var jeg dog sikker på, at manden havde bluffet sig til måske verdens bedste job, hvor han dagligt kunne være i tæt kontakt med adskillige afklædte kvinder, mens han masserede deres allermest private kropsdel.

Yoni massage bringer dig tættere på din krop

I dag er jeg blevet klogere- Ikke at jeg selv har modtaget den såkaldte yoni massage- endnu. Men jeg er kommet tættere på og tænker at det er en massage, jeg har til gode – blot for at leve livet mere fuldt ud.

For tantramassge og herunder yoni massage bygger på en ældgammel visdom fra østen, som handler om læring om energierne af livet, kærligheden og seksualiteten, og hvordan vi kan forene vores krop, sind og sjæl – noget som mange af os kunne have brug for i en travl hverdag.

Som en del af tantra massagen tilbydes yoni massage, hvor vi igennem indre berøring lærer at bruge vores seksuelle energi som et værktøj til at opnå den højeste ekstase.

Er du blevet nyesgerrig på tantramassage og yoni massage så læs Réne Toft Simonsens oplevelse med tantra massage. Hvem ved måske får du også lyst til at prøve det af?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *