Bedre sex

Rollespil og Erotik

Mange ønsker fornyelse i deres sexliv, således de undgår et trivielt og ensformigt forhold. Man gør en indsats for at bevare den seksuelle gnist,

hvilket naturligvis er utrolig godt for forholdet. Mange dyrker rollespil, som er en enkel og effektiv måde at lave fornyelse i sexlivet, idet der er uendelige muligheder at afprøve. Men efterhånden finder man jo ud af, hvordan man nemmest og bedst tænder hinanden. 

Forskellige uniformer kan nemt tænde din partner

 

Der er nemlig mange, der tænder på tanken om sex med f.eks. politimænd, sygeplejersker eller stewardesser. Og vi behøver slet ikke alle sammen at være det. Bare lade som om. Det er også en måde at udleve fantasien på med den man kender, i stedet for at skulle ud og finde en rigtig sygeplejerske eller håndværker. Rollespil er et fantasispil, en leg, hvor deltagerne lever sig ind i nogle fiktive roller i en fiktiv verden. Det kan give et sus at spille en anden rolle, end man gør i hverdagen.

Er du en stille person til daglig, så slip dig løs som udklædt i et rollespil. Vis en anden side af din personlighed og oplev helt nye dimensioner i dit sexliv. Når man skal lave rollespil, kan man vælge, om det skal være impulsivt, eller om det skal være planlagt med en form for drejebog. Det er meget simpelt at lave et impulsivt rollespil. Det kræver kun, at du ifører dig et kostume og så ellers bare lader fantasien og inspirationen råde.

Udvid rollespillet med en drejebog

 

Men du kan også vælge at gøre lidt mere ud af det og skrive en lille drejebog. Hvis du har mod på at forsøge det, er der to muligheder. Du kan skrive en drejebog, hvor du selv vælger tema og sætter rammerne for legen. Ulempen her er, at det er svært at undgå fastlåste roller, og at legen kan blive en anelse stiv og forudsigelig, især hvis man leger den flere gange. Man må selv bringe det nye ind i billedet, og det kræver tid og evnen til at improvisere og fantasere. Så flere og flere vælger at få en tredjepart til at skrive drejebogen til legen. På den måde kan det blive en leg, hvor begge parter kan give slip og overraske hinanden ud fra givne rammer.

Vælger du selv at skrive historien, så skal rammer og stemning tilrettelægges, og jeres roller skal præsenteres. Så skal plottet introduceres, og der skal sættes mål og ting op, som I kan arbejde for og glæde jer til. Du skal give din partner, hvad han/hun vil have, og husk at vedkommende har forestillinger, du helst skal opfylde, på en anden måde, end de forventer. Du skal tænke over scenariets ydre rammer og stemning. Dvs. hvor er vi, på hvilket tidspunkt og hvad kan lade sig gøre? Er vi på rektors kontor? På hospitalet? I junglen? Eller måske i år 2050 på Venus. Hvordan skal indretningen, lyset og lyden være? Du kan gøre rammerne mere eller mindre fastlåste eller løse. Alt efter hvad der er behov for og vil kunne gøre det til en fantastisk sex oplevelse for både dig og din partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *