Sex gear

Gør din hud blød, glat og sexet med Gillette Venus Embrace

Både mænd og kvinder vil jo gerne gøre sig smukke og lækre, når de skal hygge sig med sin partner. Hvis der står sex på menuen, så er oplevelsen ofte bedst, hvis man i forvejen har fået fjernet al uønsket hårvækst, og det gælder jo både intimt men også ben og andre steder. Det er en opgave, der nemt kan klares i en håndevending med en manuel barberskraber af god kvalitet.

Man får som regel det, man betaler for, og der findes mange forskellige typer på markedet. De modeller med flest blade er dyrest, men de leverer som regel også den bedste barbering. Firmaet Gillette dominerer markedet for barberskrabere, og de er ofte både bedre og dyrere end de fleste andre mærker på markedet. I kiosker og supermarkeder kan du finde billige engangsskrabere, men de leverer altså ikke samme høje kvalitet. Her beskrives Gillettes topmodel Gillette Venus Embrace.

Derfor er Gillette Venus Embrace bedst

Selvom Gillette Venus Embrace er den dyreste model på markedet, så er den faktisk alle pengene værd. Den anvender nemlig samme teknologi, som Gillette Fusion til mænd, og der er jo tale om en skraber med hele 5 blade monteret, så barberingen bliver altid helt perfekt. Hvert blad har en separat affjedring, og det medfører nemlig en perfekt balance, når skraberen bevæger sig hen over en ujævn hud, således alle bladene automatisk tilpasser sig afstanden ned til huden.

Derved skæres hårene helt nede ved hud overfladen, hvilket jo giver en glat og dejlig hud. Man skærer sig ikke eller får rifter eller rødme på huden, da Gillette Venus Embrace kommer med praktiske indikator strips, der dels fortæller, når barberbladet skal udskiftes, men samtidigt beskytter og fugter huden.

De 5 blade sørger at omfavne din kurvede krop, så den overalt bliver blød, glat og indbydende. Normalprisen for en pakke med 12 barberblade koster knap 500 kr., men heldigvis kan de normalt holde til 3-4 ugers forbrug.

Køb dine barberblade på nettet med rabat

Du kan opnå rigtig store rabatter på dine barberblade, hvis du køber dem i en webshop på nettet. Der er jo masser af fordele ved at handle online, idet du jo både sparer tid og penge på transport. Du har naturligvis fuld fortrydelsesret, hvis den bestilte vare ikke lever op til dine forventninger, men du skal naturligvis finde dig i et par dages leveringstid.

Du kan købe Gillette Venus Embrace på webshoppen Postmeshave til under 300 kr. for en pakke med 12 blade, så der kan altså spares masser af penge, når du ser dig for. Postmeshave har et meget stort udvalg af de mest populære mærker og modeller på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *