Bedre sex

Sådan får man bedre sex

Allerede i 15 års alderen bliver de fleste bevidste om deres seksualitet, og mange starter på dette tidspunkt med at få sine første seksuelle erfaringer. Sex plejer at blive bedre i årenes løb, hvilket nok skyldes erfaringen og kærligheden til sin partner, således man kender hinandens behov så godt, at man gør alt for at tilfredsstille sin sexpartner. Men i mange forhold og ægteskaber kan sexlivet desværre nemt stå lidt stille, og det fungerer slet ikke optimalt, hvilket er meget ærgerligt, da dette er en stor årsag til mange skilsmisser og utroskaber. Her kommer der en effektiv sexguide til at begge i et forhold kan give og opnå bedre sex.

Hemmeligheden bag god sex

I de fleste forhold kan sexlivet forbedres, men man bør selvfølgelig være indstillet på at gøre en indsats for dette. Sex handler ikke kun om samleje men også om følelser, berøringer og sanser, og her kommer der et løft for disse hemmeligheder om sex, som alle kan anvende til at opnå et bedre sexliv. Først og fremmest bør man være åben for at afprøve noget nyt med sin partner, da det ikke skal være det samme hver eneste dag, og forandring fryder jo. Man har brug for inspiration, da alle jo er forskellige og tænder på forskellige ting, så man må kende sin egen krop først. Man bør også gøre mere ud af forspillet og optakten til sex, og man bør være klar over, at kvinder har brug for mere forspil end mænd. God sex går ud på at give af sig selv, hvorefter man automatisk også vil modtage.

Konkrete råd til et bedre sexliv

Man bør derfor afprøve sex på forskellige steder i hjemmet og med forskellige positioner, så man finder ud af, hvad man bedst foretrækker. Nogle gør det i badet, nogle på spisebordet, i bilen eller i skoven eller på stranden, og mulighederne er utallige. Derhjemme bør man tit afprøve nye former for forspil, som begge efterhånden vil sætte stor pris på som for eksempel romantisk musik, bløde puder, dejlige dufte samt stearinlys. Man kan endda gøre forspillet bedre og længere i form af at sende kærlige sms i løbet af dagen og måske give en omgang massage. Man kan benytte sig af enkle men effektive tricks under selve sex akten såsom at se hinanden i øjnene, hvilket er meget modigt og frækt. Kvinden bør se manden i øjnene, når hun giver ham et blowjob, idet hun tydeligt vil kunne fornemme hans følelser og anerkendelse. Man bør også pirre hinandens sanser blidt måske med en fjer, selvom nogle foretrækker en pisk! Man kan massere velduftende olier ind på hinandens kroppe, mens man hvisker søde og frække ord i øret på sin partner. Sanserne kan endda forstærkes, hvis man leger med dem, således bind for øjnene fjerner synssansen med forstærker de øvrige sanser, således sex og berøringer opleves bedre. Man må også gerne komme med lyde, mens man har sex, da partneren værdsætter dette som en anerkendelse. Prøv at se en pornofilm uden lyd og det meste af oplevelsen falmer. I en travl hverdag kan det måske være svært at planlægge alle disse romantiske tiltag, men så kan man til gengæld tage en hurtig tur på 3-4 minutter lynknald. Med tiden lærer man hinandens erogene zoner bedre at kende, og det bør man anvende fremover, således jeres sexliv altid indeholder spænding og glæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *