Sex er skønt. Rigtig skønt. Det kan jeg dårligt forestille mig, at vi bliver uenige om, vi to.

Men hvordan bliver det allerbedst? Både for dig og din partner?

I seng med drømmen

Måske kan I bedst lide sex på samme måde. Denne situation er den nemmeste, men jeres lagengymnastik kan omvendt gå hen og blive forudsigelig. I hvert fald hvis det kun sker det samme hver evig eneste gang. Nyt krydderi er godt, hvis du spørger mig.

Det kan omvendt være, at dig og din drømmepartner er helt  og aldeles forskellige i sengen. Måske tænder hun/han helt vildt på hård spanking, mens du (m/k) er mere til blid sex. Besværlig situation, indrømmet, men hvis I er gode til at inspirere hinanden og begge har mod og lyst til at prøve grænser og give jer hen, kan I få det vildeste sex ud af det,

Fantasier

Det er tilladt at fantasere – tanken er fri, som man siger. Det er noget andet at føre tankerne ud i livet. Hvis dine tanker involverer et andet menneske – som de gør i et seksuelt forhold – SKAL I være enige om mere grænseoverskridende sex som anal- og urinsex, S/M, frække lege osv.

Du må fantasere alt det, du har lyst til – så længe det bliver i fantasiens verden. Det kan også være stimulerende, men det er en anden historie.

Frække sexstillinger

Uanset om dig og din partner tilhører den ene eller anden gruppe nævnt ovenfor – de ens eller de vidt forskellige i sengen – findes der et væld af inspirerende og superfrække sexstillinger. I finder med garanti et par rigtig gode, som I kan mødes om i denne guide til 38 frække stillinger. Guiden er i øvrigt udstyret med billeder som illustrerer teksten.

De fleste kvinder elsker at blive taget bagfra (doggy style), der er mange gode grunde til, at den klassiske missionær er er en klassiker, og har du prøvet stillinger, hvor I står op?

Det er bare med at prøve sig frem!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *