Erotik

Nu skal din fisse være moderigtig

Overskriften er ingen vittighed! Det du tidligere troede var det mest hellige, private og personlige er nu kommet i fokus. Din fisse skal have et moderigtigt udseende, så nu forsvinder blufærdigheden måske. Mange viser jo kun deres fisse frem til ægtemanden og lægen, så hvorfor skal en fisse nu til at være moderne og smart. Det kan man læse mere om i kvindemagasinet Q, som netop skriver til kvinder om skønhed, sex og samliv. I artiklen fremgår det, at en fisse i dag bør have sit eget unikke look, som man med den rette frisure i de nedre regioner kan placere i forskellige trends. Tidligere var det moderne at være langhåret dernede, så skulle busken trimmes, og pludselig skulle den være helt bar og hårløs. Nu kan man læse om en ny trend vajazzling, som er det nye look til din fisse.

Forskellige kategorier af fisse

Man kan have en økofisse, hvis man blot lader håret gro uden at foretage sig noget ekstraordinært. Dette er den nemmeste, billigste og mest smertefrie måde at pleje sin fisse på. Eneste ulempe ved en økofisse er, at det kan være lidt pinligt på stranden, når din lille bikini skal vises frem, og hårpragten bliver for dominerende. Der findes også mange mænd, som ikke er vilde med en tur i urskoven med deres tunge, men du slipper i hvert fald for sår og indgroede hår med denne stilretning til din fisse.

Den moderne fisse er barberet helt glat, hvilket både kan være en besværlig og smertefuld affære, idet man skal anvende både skraber, voks, laserbehandlinger, som er muligheder til at din fisse kan få indgroede hår og sår.

Er din fisse af typen haute couture, så siges den også at være en slags vajazzling. Det går i sin korthed ud på, at dit venusbjerg skal udsmykkes med smykker og andet bling bling. Man skal naturligvis først have fjernet en del af hårpragten, før der bliver plads til disse dekorationer ved de nedre regioner. En sådan behandling tager oftest op mod ti dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *