Erotik

Trænger du til sex

I denne juletid kan  det være svært at være single, derfor kommer her et par gode råd til hvordan du finder sex og kærlighed.

Mangler du kærlighed

 

Mangler du kærlighed? Eller dyrker du ikke særlig meget sex med din kæreste?

Hvis du ikke har sex særlig ofte, kunne man jo måske prøve at snakke om tingene. Men giv hinanden plads i forholdet, så ingen bliver presset til noget, som man ikke har lyst til. Men at det i stedet bliver en god oplevelse for begge. Lav f.eks. en rigtig lækker romantisk middag for dig dejlige kæreste med en masse stearinlys, det elsker kvinder. Køb en lille æskechokolade og forkæl godt og grundigt. Hjælp hinanden med de huslige pligter, så der ikke kun er den ene af jer i forholder der står for det hele, så kan personen blive alt for træt, til at overkomme andre ting.

Nettet

Nettet er selvfølglig også til, hvis du ikke har fundet den rette endnu. Så kan du gå ind og chatte, og se om du kan finde en elsker den vej igennem. Der er mange hjemmesider for singler, så det er bare med at kigge lidt rundt derinde, og se om der er noget du synes om. Brug god tid på at finde den rigtige på nettet, så det ikke bare bliver noget rod.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *