Bedre sex

Guide til erotisk rollespil

Nye undersøgelser viser at fire ud af fem kvinder tænder på at klæde sig ud og lave rollespil som en del af deres sexliv. Hvis du er en af dem så skal du ikke holde dig tilbage. I stedet skal du bare give dig i kast med at udleve dine fantasier. Her guider vi dig til, hvordan du kommer i gang med sexrollespil.

Kom i gang med rollespil

Det første og mest afgørende punkt når du vil i gang med rollespil er at være åben og ærlig. Du skal turde fortælle din partner om dine lyster og fantasier. Bare rolig han vil helt sikkert gerne være med på ideen. Og som en bonus skal det tilføjes at hvis man slipper hæmningerne, vil det skabe et stærkere bånd mellem dig og din mand, for ikke at nævne, at rollespil kan hjælpe par med at finde deres dybeste følelser og seksuelle fantasier. Rollespil er faktisk godt for mere end sexlivet. Du kan faktisk nedsætte din stress og når du er kommet godt i gang vil du opleve at mange andre aktiviteter synes lettere.

Overvind dine hæmninger

Noget af det sværeste når man vil i gang med sexrollespil er at overkomme sine hæmninger.Mange kvinder er bange for at manden ikke vil bryde sig om idéen. Måske føler du dig virkelig usikker og måske synes du lidt at seksuelle fantasier er tabu belagt.

Her er et lille tip: Start med at spille rollespil i dit indre, inden du fører det ud i livet. Det vil helt sikkert give dig mere gå på mod. Herefter kan du spørge din partner, om han har lyst til at vide, hvad du tænker på, når I har sex. Det vil han selvfølgelig gerne, og at høre dig tale om dine frække fantasier vil med sikkerhed tænde ham, samtidig med at du måske finder ud af at han har en masse fantasier selv. Når isen er brudt, kan de sjove lege for alvor begynde.

Hvorfor kan vi godt lide at spille rollespil

En stor del af sexlege og rollespil handler om afhængighed og magt. Det er derfor ofte sjovt at afprøve roller som man ikke har i hverdagen og derfor tænder mange på rollespil. Som du måske kan gætte dig til, er rekvisitter og kostumer ikke altid nødvendige, selv om de ofte kan være sjove. Det vigtigste er at vælge et scenarie, som både du og din mand finder spændende. Så næste gang du får lyst til rollespil så skal du fortælle din partner, at du er klar til at forkæle ham, og derefter skal du diskutér hvordan I skal begynde, og hvilke roller I føler jer trygge i.Slip dine hæmninger løs og udforsk dine seksuelle fantasier sammen med din partner. Det er helt sikkert at i begge to bliver helt vilde med rollespil når i først kommer i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *