Erotik

Find dine yndlings sex stillinger

Når det kommer til sex, så er det vigtigt at man lærer sin krop at kende. Hvis man fortsat eksperimentere med sin krop og med sex, så bliver man rigt belønnet. Det er derfor en god ide at finde frem til ens yndlings sex stillinger så man får fuld fornøjelse ud af lagengymnastikken.

Find en god illustreret guide

Selv om du læser grundigt på hvad der tænder andre, så kan det selvfølgelig stadig være svært at visualisere hvordan man lige skal gøre. Derfor kan det være en rigtig god ide at tage kæresten ved hånden og så sammen sætte jer til at kigge lidt på en illustreret guide over sexstillinger. Derefter kan i jo passende smutte direkte videre ind i soveværelset, hvor i kan prøve det hele af.

Lyt til hvad andre siger

Hvis du ikke rigtig ved hvor du skal begynde med at lede så kan en god metode være at lytte til hvad andre har at sige. Hvis du har nogle gode veninder så kan du jo spørge dem lidt diskret hvad for stillinger de bedst kan lide. Hvis du føler dig lidt for genert til at spørge om den slags så kan du også lede lidt rundt på forummer på nettet.

Hvis du finder en god sexstilling, der passer til dig så vil vi meget gerne høre din mening. Skriv endelig en kommentar herinde så vi kan få gang i en god debat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *