Bedre sex

Sexstillinger til romantikere

Hvis du er en romantiker og gerne vil have mere romance i dit sexliv så læs med her og lær om nye romantiske sexstillinger og en bedre stemning i soveværelset.

 

Romantisk sex

 

Hvis du vil have mere romantisk sex så kan du starte ud med at opbygge en saftig, romantisk stemning. Start med at spise en romantisk middag sammen, når du så føler at stemningen er ved at blive varm, så tag langsomt og kærligt tøjet af hinanden. Derudover skal i også sørge for at give jer tid til at kysse. Derved nedsætter i tempoet og højner romantikken. Mærk hinanden og vær ikke bange for at hygge jer og have det sjovt imens.

Benyt langsomme stillinger

 

En af de fejl mange par gør i sengen er at de har alt for travlt. Sex behøver på ingen måde være et vædeløb hvis endemål bare er at få skudt pistolen af. Tag den med ro. Prøv at bruge nye langsommere og mere intime sexstillinger. Du kan for eksempel få inspiration i den her gode guide. Hvis du ikke synes de stillinger i guiden er gode nok, så er der endnu mere udspecificerede romantiske stillinger så som ”båden” og ”kurven” i den her guide. Hvis du bare husker at tage den med ro også under selve sexakten så vil du blive rigt belønnet. Du vil nemlig opleve en langt større nærhed med din partner og det er noget der også kommer til at give pote i hverdagen.

Har du endnu flere gode råd til hvordan man får et mere romantisk sexliv så skriv endeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.