Bedre sex

Blowjob- sådan skal det gøres

Tvivl om blowjobbet

Der er nok nogle kvinder, der er i tvivl om hvordan et blowjob skal gøres. Jeg tror de fleste prøver sig frem. De bruger deres erfaringer fra tidligere forhold og bringer ind i det nye. Men det er også på tide at kvinder lærer noget nyt. Der er masser af råd og vejledning at hente på internettet og i bøger og film.

Det er synd for manden, hvis han skal nøjes med mindre, bare fordi kvinden ikke sætter sig ind i det. Spørg din mand hvis du er i tvivl. Han kan både fortælle og vise dig hvor han vil røres og hvad han ikke kan lide. Jeg har fundet nogle guides på internettet. Her er det blandt andet forspil, forsigtighed og andre steder der skal røres som beskrives her:

Forspil

Et blowjob kan sagtens have et forspil. Kys ham på munden, halsen, i øret og bevæg dig nedad. Lad ham ikke røre for meget ved dig, det er dig, der bestemmer, og ham, der modtager. Inden du kaster dig direkte ud i et blowjob så kreds om pikken med hænderne, munden, brysterne, uden at røre den, og nyd, hvordan han bliver mere og mere desperat for at mærke dig i et intenst blowjob.

Vær forsigtig

Når du når til pikken og et blowjob, er en ting vigtigt : Vær forsigtig! Selvfølgelig ikke for meget, men hvis du husker på, at pikhovedet er lige så følsomt som din klitoris er du godt på vej.

Andre steder skal også røres

Mens du sutter på pikken i et blowjob, kan du prøve lidt forskelligt. Kærtegn hans brystvorter, nosser, balder, eller tag over med hånden, mens du sniger dig op og kysser ham på halsen, pirrer hans øre med tungen eller bider ham let i brystvorterne.

Hvordan vil han have sit blowjob

Spørg ham ad, det er vidt forskelligt. Lad være med at holde dig tilbage, han vil sikkert elske at vise dig det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *