Anmeldelser

Erotiske blade og magasiner

Ligesom erotiske film har blomstret siden 1960´erne, det samme kan siges med den erotiske litteratur. Man startede med at udgive små magasiner såsom weekendsex, hvor man skrev erotiske noveller samt viste billeder af nøgne personer, som havde sex.

I dag bliver der udgivet blade hver uge med sex og samliv og i mange år har den populære avis Ekstra-Bladet haft en afklædt side 9 pige i avisen. Man ser nøgne kvinder alle vegne i aviser, blade og magasiner. Der er også kontaktmuligheder samt annoncer for massageklinikker, hvor prostituerede sælger sex til deres kunder. Desuden er der udgives mange erotiske tegneserier, hvor historierne damper af rå sex. Da fantasien ofte kan overgå virkeligheden, så kan disse historier virke meget æggende og er en god inspiration og motivation til sex.

På http://www.bt.dk/nyheder/erotiske-magasiner læste jeg fornyligt en god artikel om erotiske blade som jeg her deler lidt ud af:

Black Velvet

Black Velvet er et elegant erotisk magasin, som for nylig er blevet en del af Opasia. Her finder du pirrende noveller og tegneserier.

Anmeldelser af hvad der kan sætte ekstra krydderi på erotikken i hverdagen. Frække tips og tricks. En brevkasse. Erotiske horoskoper. Og en masse gode links til andre frække steder.

Hele molevitten serveres på en sober og lækker måde, som gør Black Velvet til et elegant sted at gæste.

“Pornografiske sider er der nok af. Black Velvet er et alternativ for den kræsne netbruger med erotisk sans.”

www.blackvelvet.dk

 

Tidens Kvinder

Du finder ikke alle artikler og billeder fra selve bladet her. Men der er masser af guf at hente alligevel.

For eksempel finder du masser af forførende og pirrende elskovstips. Og en fin samling af erotiske noveller. En del skrevet af læserne selv.

www.tidenskvinder.dk

Et af de bedste erotiske magasiner på engelsk er:

www.nerve.com

Hvis du kender til endnu flere gode erotiske blade så må du mere end gerne dele links og lignende nede i kommentar feltet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *