Sexstillinger du ikke havde tænkt over

Sexstillinger

 

Glem de halsbrækkende sexstillinger og tag i stedet udgangspunkt i de velkendte klassikere og variationer, hvor alle kan være med – også hvis du er helt uden akrobatiske evner, gravid, overvægtig eller har en partner med mindre eller større pik end gennemsnittet.

Sexstilling – Rock the boat

Missionærstillingen har været under anklage for ikke at tillade megen klitoris kontakt, men med en enkelt justering kan det rettes. Eksperterne kalder den coital justering:  Når din partner ligger oven på dig, skal han prøve at trænge yderligere fem centimeter ind, så penisroden og kønsbenet gnider mod klitoris. Med benene rundt om hans lår skal du nu presse dig op imod ham, så der opstår et pres og et modpres – en forsigtig gyngende bevægelse – i modsætning til ud og ind. Klitoris vil afsløre, hvornår I gør det rigtigt.

En lille tantrisk missionær

En sjov og speciel sex stilling, som I kan afprøve, er denne udvidede missionær stilling, som ofte omtales i tantra-litteraturen:  Du ligger på ryggen, mens han står på knæ så tæt op til digsom muligt. Fra denne position løfter han begge dine ben op på en af sine skuldre. Denne sideværts indtrængen masserer dermed skedens sidevæg – et område, som ikke så let bliver berørt i andre sexstillinger. Hvis du kan lide det og gerne vil stimulere den anden skedevæg, kan du lægge benene over på hans anden skulder. Nogle mænd synes, det er svært at støde med begge ben på skulderen, men øvelse gør mester.

Orgasme

På nettet har jeg læst at mænd gerne vil have kvinder, der kan få orgasme. Nogle kvinder har svært ved dette, men der kan manden jo heldigvis hjælpe til. Det er ikke fordi kvinder ikke kan eller ikke er indrettet til at få en orgasme, men fordi mange kvinder ikke rigtig har kendskab til dem selv – hvilket er helt utrolig synd, da det jo i den grad højner kvindens nydelse under sex, at hun både kender sig selv, men også kan få en orgasme en gang imellem eller hver gang, hvis det er det, der er vigtigt for hende.