Eksperimenter med nye frække sex stillinger

WordPress databasefejl: [Table 'erotikma_wp.wperot_ppress_meta_data' doesn't exist]
SELECT * FROM wperot_ppress_meta_data WHERE meta_key = 'content_restrict_data'

Hvis du synes dit sexliv er gået lidt i stå og at der aldrig rigtig sker noget der kan tænde din flamme så er det måske på tide at prøve kræfter med nogle nye frække sexstillinger.

 

Sexstillinger en oldgammel kunst

 

Forskellige sexstillinger er på ingen måde noget nyt. Selv for 3000 år siden eksperimenterede de gamle indere med forskellige utraditionelle sexstillinger, der blev sammenfattet i den tantriske guidebog kama sutra. Ifølge inderne er sex nemlig som en slags yoga og ved at dyrke sex i mange forskellige stillinger opnår man ikke bare mere nydelse, men man renser faktisk også kroppen for en masse negativ energi. Der er altså således ingen grund til at føle sig forlegen ved at eksperimentere med nye sexstillinger.

 

Find inspiration på internettet

 

Det er ikke længere nødvendigt at læse kama sutra for at finde inspiration til nye frække sexstillinger, der kan vække ny gejst i jeres soveværelse derhjemme. Internettet er nemlig fyldt med gode guides og inspirerende artikler til nye sexstillinger man kan prøve af. På dansk er der også masser af hjælp at hente ved at rode lidt rundt på de mange magasiner, der beskæftiger sig med sex og samliv. For eksempel fandt jeg den her gode artikel fra Q magasin, der giver masser af god inspiration. Der er altså ingen undskyldning for at blive ved med at holde dig til konservative stillinger så som missionær. Kom i gang med at eksperimentere og genfind fyrig sex med din partner.

 

Hvis du har flere gode råd til hvor man finder gode guides til nye sexstillinger, eller hvis du selv skulle ligge inde med verdens bedste stilling så skriv en kommentar til os her på erotikmag.