Erotiske noveller og film

Tjen penge på din novelle

Novelle skrivning

Noveller er gode til mange ting. De kan være springbrættet, hvis du har en drøm om at blive forfatter. Du kan skrive noveller og senere udgive dem eller ligge dem på nettet. Husk dine rettigheder, så snart materialet ligger på internettet kan alle i realiteten snuppe det. Det vil helt sikkert være en god idé, at udgive novellen. Du skal ikke lade dig slå ud hvis du får afslag, der er altid en udvej. Du kan udgive den selv, lave dit eget forlag eller omskrive den til et andet sprog og udgive den i udlandet.

Novelle kvalitet

Naturligvis skal kvaliteten være iorden og du skal kende din målgruppe. Tjek for stavefejl, komma og sætningsstruktur. Hvis du skriver faglitterære tekster, så er det nogle gange nødvendigt, at skrive kilder på dine påstande. Hvis du skriver skønlitterære tekster, som noveller, så er kilderne ligegyldige. Men kvaliteten afspejles blandt andet af stavning og struktur.

Gribende

Novellen skal være gribende, have en god handling og skifte mellem spændingsniveauerne. Det kan du lære ved at øve dig og selvfølgelig læse eller tage kurser. Ofte bliver en novelle mere gribende, hvis du skriver om noget der interesserer dig. Det kan være en hobby eller situation.

Tjene penge på det

Der er hård konkurrence. Du skal som udgangspunkt skrive, fordi det interesserer dig. Der er ingen garanti for at du kan tjene penge heller ikke selvom alverdens kurser påstår det. Men du kan prøve at byde ind på opgaver. Henvend dig til nogle forlag eller kig rundt omkring på nettet. Find nogle der søger nogle, der kan skrive noveller. Du kan eventuelt sætte en hjemmeside op, hvor folk kan læse dine tekster. Der er mulighed for at sætte en adgangskode på så ikke alle og enhver kan læse dem. Det er fx en god idé, hvis du skriver erotiske noveller.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.