Bedre sex

Blowjob guide

Blowjob guide

 

Der er ikke en rigtig måde, der fungerer på alle, så det er altid med at prøve sig frem, men nedenfor kan du læse nogle tips, som kan gøre det nemmere for jer at starte.

Q.dk har skrevet en guide til, hvordan man skal give et godt blowjob til sin mandlige sexpartner.

Forspil

Du behøver ikke hoppe direkte ind i det – der kan sagtens være forspil til en blowjob. Kys ham på munden, øret, halsen og bevæg dig langsomt nedad. Husk at det er dig, der bestemmer, så lad ham ikke røre for meget ved dig.

Vær forsigtig og eksperimenter

Når du giver et blowjob, så husk, at drengens pikhovede er ligeså følsomt som klitoris. Derfor skal du være forsigtig, men ikke FOR forsigtig. Gør ham våd med tungen inden du begynder, så forhuden ikke er så skrøbelig.

Du kan hen ad vejen med dit blowjob eksperimentere, så det ikke kun er ind-og-ud. Du kan foreksempel pirre pikhovedet med en forsigtig tunge i noget tid, hvorefter du synker ned over pikken, så langt og stramt du kan komme.

Brug andre erogene zoner

Alle har mere en et sted, der kan få dem op at ringe. Her er det igen om at eksperimentere, men et godt tip er at skifte mellem mund og hænder, så du kan fokusere på mere end et sted ad gangen.

Sexstillinger

Der er forskellige stillinger som I kan afprøve. Du kan enten læne dig ind over ham, mens han sidder eller ligger ned. Du kan også sætte dig på knæ, mens han står op – mange mænd kan lide denne stilling, da det giver dem en følelse af dominans. Lige meget hvad, så er det vigtigt, at den der giver blowjobbet styrer. Dette gælder også, hvis det udvikler sig til en 69’er. Her er det bedst, hvis du ligger øverst, så du selv kan bestemme, hvornår du vil trække vejret.

Sæden efter et blowjob

Start med at spørge, hvad han tænder på. Nogle er faktisk ligeglad med om du sluger efter et blowjob eller ej. Hvis du gerne vil sluge, men ikke kan lide smagen, så kan du med fordel presse pikken så langt tilbage i munden som muligt, når han kommer. På denne måde kan du sluge det nemmere uden at smage lige så meget.
Hvis du ikke vil have sæden i munden bagefter, kan du lade ham sprøjte det ud over dig.
Får du uønsket sæd i munden er det vigtigste bare, at du ikke begynder at blive hysterisk med kleenex og vaske munden. Det kan virkelig ødelægge stemningen.

Sexlegetøj

Der findes forskellige sexlegetøj, som I kan benytte under et blowjob. Hvis han er til det, kan I købe buttplugs, da mænds g-punkt sidder et par centimeter oppe i numsen ud mod maven. I kan eventuelt gå ind her og se om der er noget for jer.

Pirrende tricks

Er I ikke til sexlegetøj, er der andre muligheder for at give et anerledes blowjob. Du kan foreksempel pirre ham med skiftevis varme og kulde kombinationer. Isterninger og en kop te er alt du skal bruge til dette trick. Tag én af tingene i munden inden du putter pikken i munden, og overrask ham med et anderledes blowjob end han er vant til. Du kan løbende skifte mellem isterningerne og teen.

 

Blowjobbet er ikke alfa omega

Godt nok har Q.dk skrevet guiden til, hvordan man giver et godt blowjob, men de har også skrevet en artikel, som handler om at blowjobbet ikke er altafgørende for et godt forhold. Her kommer sexologen, Maj Wismann, med holdningen, at oralsex er godt, men det handler også om empati og at respektere sin partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *