Erotik

Danske kvinder har generelt set store bryster

 

Måske du ikke vidste det, men det er faktisk bevist at danske kvinder i gennemsnit har nogle af de største bryster i Europa. Vi bringer dig derfor nogle gode råd til, hvordan du får set mere til dejlige store danske bryster på internettet.

 

Undersøgelsen

 

Ifølge en Europæisk undersøgelse, der blev kommenteret på i magasinet M, så har Danske kvinder faktisk de næst største bryster i Europa. Undersøgelsen er egentlig foretaget af BH firmaet Triumph, og ifølge den er det kun sølle 7 procent af de danske kvinder der bære rundt på en A skål. Til gengæld har hele 19% en imponerende C skål.  De europæere der skal lede længst efter et par solide, store bryster er Italienerne ifølge undersøgelsen.

 

Alle bryster er et kig værd

Selvom et par bryster ikke er store, eller selv om de hænger fast på en midaldrende kvinde så er de alligevel værd at bruge et par sekunder på at kigge på. Det skulle i hvert fald være meget sundt, at kigge på bryster for mænd. En imponerende samling af nøgne danske bryster kan ses inde på magasinet Q. Det er ikke alle sammen, der er lige lækre men til gengæld er der mange af dem og nogen af brysterne er virkelig store.

 

Hvis du er vild med store bryster og kender til endnu flere gode steder hvor man kan få dejlige store danske bryster at se så skriv gerne en link nede i kommentar feltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *