Sexlegetøj til par – Spice up your life!

Har I brug for lidt ekstra krydderi til sexlivet eller kan I bare godt lide at eksperimentere lidt? Så dyk ned i den efterfølgende liste over nogle af de bedste sexlegetøj for par til både forspil og leg og garanteret flere timers sjov og nydelse!

 

Lelo Lyla 2 – vibrerende æg

Pir hende med et vibrende æg som kan bruges over det hele og i badet. Ægget er fjernstyret og kan ændres i intensiteten udelukkende ved bevægelser med fjernbetjeningen. Ryst, tilt eller roter fjernbetjeningen for at variere i styrken. Styringen har en rækkevidde på 12 meter med op til 8 forskellige styrker så han kan pirre hende selv på afstand. Ægget er desuden vandtæt og nærmest lydløst. Anbefales at bruge sammen med glidecreme.

 

 

 

Tenga egg

Tenga egg er et sexlegetøj til mænd som er med til at gøre et handjob langt mere spændende! Tenga egg føres ned over penis og bevæges op og ned og har et dutted mønster indeni der gør det ekstra pirrende. Ægget kan købes enkeltvis eller i pakker á 6 stk. med forskellige mønstrer. Ægget er meget flesibelt og kan strække sig fra 6,5 cm og helt op til 30 cm. Mere info om æggene kan læses på deres hjemmeside.

 

 

Stubby smartvibe

En testvinder inden for g-punkts vibratorer. Den er knap så stor som andre dildo vibratorer, men med dens 11 forskellige kraftige vibrationer og pirrende krans ved roden, er man sikret stor nydelse! Stubby er designet til at give stimulere klitoris, g-punkt og mellemkødet på samme tid, hvilket giver ekstra nydelse både ind- og udvendig. Kan også bruges analt da kransen fungerer som stopkklods. Stubby er også vandtæt og kan bruges i badet.

 

 

We Vibe 3

Denne vibrator, specielt designet til par, er blevet anmeldermest af flere medier og kåret til at være verdens bedste sexlegetøj. Det specielle ved vibratoren er at den kan nydes af begge parter under sex. Vibratoren indføres hos kvinden, hvor den stimulerer klitoris og G-punkt, når manden er oppe kan han også mærke vibrationerne hvilket gør det ekstra pirrende for ham. Vibratoren er lavet af 100% medicinsk silikone og bruges sammen med glidecreme. Den har 6 forskellige styrker samt trådløst fjernstyret. For mere info om We Vibe gå ind på deres hjemmeside.