Bedre sex

Oral sex til kvinder

Der findes utallige mange guides til hvordan man laver det bedste blowjob, men der findes ikke lige så mange til kvinders nydelse mht. oral sex! Så derfor har jeg samlet denne lille guide med tips og tricks til hvordan du kan få din kvinde i 7. himmel med dine exceptionelle evner til støvsugning af underetagen!

 

Forspil

Kvinder skal varmes lidt op inden du går til fadet, så sørg for at give hende et ordentlig forspil i form af kys og kærtegn og let pirring over hele kroppen.

Komplimenter hende

Husk at give hende komplimenter undervejs og fortæl hende hvor dejlig hun er! Fortæl hvor godt hun dufter, hvor flot hendes krop er osv. hvilket vil få hende til at føle sig begæret og mere afslappet.

Udforsk hendes krop

Tag dig god tid til at udforske hendes nedre regioner men glem ikke resten af hendes krop! Du kan for eksempel starte ovenfra med blide kys og kærtegn af hendes bryster. Derefter kan du kysse hende langsomt ned ad kroppen, på hendes mave, hendes inderlår og til sidst hendes mis.

Variér

Når du når ind til selve herlighederne er det vigtigt at variere mellem måden du slikker på. Varier mellem at lave en blød eller hård tunge, bevæg den op og ned eller fra side til side. Bevæg tungen i cirkler eller i ottetal hvor du slikker henover klitoris. Prøv evt. at eksperimentere med at suge hendes klit lige så forsigtigt ind i munden som en sugekop. Prøv dig frem med hvor hårdt du suger!

Brug gerne fingre

Virker hun lidt ekstra ophidset eller presser sit skød lidt tættere på dit hoved kan du sætte tempoet lidt op med et par fingre. Hvis du slikker og giver hende fingre på samme tid vil du sikkert kunne få hende tættere i den 7. himmel! Er hun lidt mere frisk kan du evt. nusse hendes bagerste hul for yderlig pirring.

Lyt til hende

Som det sidste guldkorn er det vigtigt at lytte til hende og hendes åndedræt. Stønner hun stille og roligt og dybt kan du sætte tempoet stille op, eller hvis hun stønner i lidt kortere stød eller presser sit skød tættere på dit hoved er det et tegn på at du gerne må fortsætte med det du gør!

Husk

Alle kvinder er forskellige og derfor er det ikke sikkert at alle ovennævnte råd vil virke på alle, men det vigtigste er altid at lytte og mærk efter ved kvinden om det er noget hun kan lide eller ikke. Og hvis det er noget hun godt kan lide så vil du ikke være i tvivl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *