Erotiske noveller og film

Skriv jeres egen novelle

I stedet for lede nettet og magasiner/blade tyndt efter at finde de bedste erotiske noveller, så skriv enten en selv til din partner eller en sammen med din partner. Hvem ved, hvad det kan føre til senere, når I er begyndt at skrive den? At gøre det sammen, vil være en god måde at starte et forspil på, da tanker om hvad I lyster at gøre ved hinanden, kommer i spil. Det giver mere for jeres seksuelle forhold til hinanden i forhold til at tage en tilfældig på nettet, som I ikke kan danne relation til. I behøver heller ikke tænke på jeres skriftlige evner, da det eneste det handler om, er, at I skriver om jeres seksuelle lyster sammen. Det skulle gerne tænde jer begge – og hvem ved om I først når at afslutte historien næste gang?

 

Hav et åbent forhold

Det er godt for jer begge, hvis I har et åbent forhold. Hvis I åbner jeres forhold, vil I hurtigt begive jer ud på en rejse mod strømmen. Til det, har I brig for en stærkt brændende kærlighed til hinanden, hvilket måske kan hjælpes på vej med selv at skrive en erotisk novelle. Kærlighed og lyst til din partner er det, der får dig til at ville strække dig for den anden. Kærlighed og lyst er det der gør, at I finder tilbage i ligevægt, selv når balancen har været helt skæv.

 

Vær ikke tilbageholdende

Det værste du kan gøre, er at trække dit forslag om at skrive novellen tilbage igen. Det du heller ikke må gøre, er at virke tilbageholden overfor din mand eller kæreste – han er lige så meget ude på glatis som du er, så lad nu endelig ikke din eventuelle usikkerhed stå i vejen for en god oplevelse. Ved at tage det stille og roligt og springe ud i det, får du en mand eller kæreste, som sætter endnu mere pris på dig som kvinde. Så tag dig sammen og spring ud i det!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *