Højtlæsning af erotiske noveller

Hvis i mangler lidt intimitet i parforholdet så kan det varmt anbefales at i prøver kræfter med højtlæsning af erotiske noveller.

Erotiske noveller er nemlig en god måde at skabe en erotisk og afslappet stemning på. I modsætning til porno er det jo ikke ren og skær sex, derimod er der som regel en masse forspil til selve sexscenen og det kan være med til at lægge en dæmper på hverdagens stress og samtidig få gang i underlivet.

 

Find de bedste noveller

 

Der findes efterhånden en enorm mængde erotiske noveller og kvaliteten er blevet bedre og beder. Nogen af de større magasiner holder jævnligt konkurrencer som man kan deltage i hvis man selv skriver historier, men ellers kan vi andre jo nyde godt af at de lægger historierne op på deres hjemmeside. Eksemplevis kan man læse de 5 vinder historier fra Feminas erotiske novelle konkurrence, men der er faktisk uendeligt meget gratis tilgængeligt på nettet.

 

Databaser med historier

 

Der findes hele databaser med erotiske noveller. På dansk kan siden behov varmt anbefales. Ikke alle historier er selvfølgelig lige gode, men der er rigtig mange af dem og man kan også se andre brugeres anmeldelser af historierne. Hvis du er mere til engelsk så er der selvfølgelig meget mere at komme efter. Prøv at se den her liste med 12 must reads inden for genren.

 

Hvis du selv skriver erotiske noveller så må du gerne benytte lejligheden til at reklamere lidt ved at skrive links eller andet nede i kommentar feltet. På samme måde vil vi også meget gerne høre mere fra dig hvis du har gode erfaringer med erotiske noveller i dit parforhold.