Bedre sex

Trænger du til kærlighed?

Alle trænger til kærlighed. Kærlighed er et menneskeligt behov, så du skal ikke føle dig mærkelig, hvis du går og længes efter kærlighed, det er nemlig ganske normalt!

Lige så besværligt og irriterende kærlighed kan være, lige så fantastisk og dejligt kan det være. Alle mennesker trænger til kærlighed, og alle mennesker kan få kærlighed, uanset alder, hårfarve, højde, vægt og IQ. Alle mennesker fortjener kærlighed. Hvis du først finder en du virkelig bliver forelsket i, og virkelig elsker, bliver sex også meget bedre! Især fordi man er trygge ved hinanden. Der er dog nogle situationer, der er bedst at undgå, når det kommer til kærlighed. På viunge.dk kan du se en oversigt over kærligheds artikler, hvis du trænger til gode råd og andet. Derinde finder man også gode grunde til, hvorfor man ikke skal date en man går i klasse med, se dem her eller herunder. Jeg har derudover fundet en meget interessant artikel om ægte kærlighed på politiken.dk, den kan ses her.

Alle andre bliver en del af jeres forhold

I kan ikke skjule det for jeres klassekammerater, hvis I er uvenner og har haft et skænderi. På den måde mister I lidt af jeres privatliv, da alle andre på en måde bliver involveret i, hvordan I har det sammen og kan følge med i jeres forhold. Det kan være lidt ubehageligt.

I kommer ikke til at savne hinanden

Det er rart at se sin kæreste tit, men det kan også blive for meget! Hvis I ses hver eneste dag i skolen, får I aldrig rigtig en pause fra hinanden, og det er også vigtigt at have lidt luft i et forhold. Desuden når I aldrig at savne hinanden særligt meget, og selvom savn kan være hårdt, er det også en vigtig følelse, fordi den minder dig om din kærlighed til ham.

Tvivl om, hvordan I skal opføre jer

Der kan hurtigt opstå tvivl imellem jer om, hvordan I skal opføre jer i skolen. Den eneste af jer vil måske gerne være sammen hele tiden, sidde ved siden af hinanden og kysse og kramme i frikvarterene, mens den anden hellere vil holde lidt afstand i skolen. Det kan gøre jer begge kede af det.

Det bliver superakavet!

Hvem gider gå i klasse med sin ekskæreste? Hvis jeres forhold ikke slutter på en god måde, bliver det hurtigt virkelig anstrengende, når du skal se ham hver eneste dag. Det er ikke sjovt at skulle forholde sig til de dårlige minder hele tiden, og det kan du blive nødt til, hvis I slår op. Der kan komme følelser i klemme, og de vil blive udstillet foran dine venner og veninder, og det er aldrig sjovt.

Det kan gå ud over din koncentration

Hvis du er helt opslugt af ham den søde i klassen, kan det være svært at koncentrere sig om det faglige i timerne. Og det samme kan ske, hvis I skændes i skolen og går til time i dårligt humør, og du kun tænker over jeres dumme skænderi imens.

I kan miste venner

Der er en helt klar risiko for, at I bliver lidt kærestekedelige, fordi I er så glade for hinanden. Det kan betyde, at du ikke får lige så god tid til dine veninder, som du plejer, og det bliver de måske lidt kede af. Det kan medføre, at I glider lidt fra hinanden, hvis ikke I kan sætte jeres forhold til side, når I er skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *