Søde kærligheds citater

Kærlighed findes i alle former og størrelser, og det kan ofte være svært at sætte ord på det, man virkelig føler for en anden.

Søde kærligheds citater kan derfor i nogle tilfælde være med til at gøre tingene lidt lettere, og gøre lidt mindre kompliceret og akavet at få det sagt. For som vi alle ved, når vi er forelskede, så kan det både være simpelt og svært, det kan være sjovt eller hårdt, og det kan være utroligt besværligt. Især er det sidste ofte gældende (desværre!). Nogle gange, eller rettere ofte, kan det derfor være rart at læse et par søde citater om kærlighed, som man måske kan smide i tasken til den, man måske beundrer lidt mere end alle de andre. Kærligheds citater kan omvendt også gøre os mere opmærksom på, hvordan det er være forelsket. Det kan derfor også minde os om, hvad det vil sige at være forelsket – især hvis man i travle stunder har glemt hinanden og kærligheden i forholdet. Det kan nemt være en kilde til nyfunden kærlighed igen!

Find søde kærligheds citater

En rigtig god ide til at fortælle, hvad du virkelig føler over for en anden er at finde en eller flere søde kærligheds citater, som du kan give til din kommende udkårne. Skrevne ord kan nemlig være en lettere måde at få sagt sine inderligste følelser på uden helt at fortælle det. Det er smart, for det giver stof til eftertanke hos den, som modtager citaterne. Samme gælder, når du er kommet i et forhold, med den du er absolut forelsket i. Der kan nedture og opture beskrives på få ord samtidig med at du får sagt, hvor meget din modpart betyder for dig, selvom der nogle gange kan være modgang i forholdet. Derfor har jeg hjulpet dig frem til fem citater, som på hver sin måde fortæller, hvad kærlighed egentlig indebærer.

1. Hvis du elsker, til det gør ondt, forsvinder smerten. Og så er der kun kærlighed tilbage.

2. Lad os altid møde hinanden med et smil, for smilet er begyndelsen på kærligheden.

3. Jeg har besluttet mig for at holde mig til kærlighed. Had er en alt for tung byrde at bære.

4. Nogle gange ser hjertet, hvad der er usynligt for øjnene.

5. Kærlighed er som krig: Nem at starte, men meget svær at stoppe igen.