Bedre sex

Bedre sexliv med Fifty shades of Grey film

Her kommer en beskrivelse af de populære Fifty shades of Grey film, der på få år har fået enorm udbredelse over hele verden. Det er især kvinderne, der læser bøgerne og ser filmene, men også mange mænd har set eller hørt om filmene. Forfatter og film skabere må virkelig have ramt et ømt område på den helt rette tid, for der var et stort behov for folk at se Fifty shades of Grey film, der har virket som inspiration i manges sexliv lige siden. Film- og boganmeldere er dog knapt så begejstrede over handlingen, da de giver få stjerner til filmene, men publikum elsker Fifty shades of Grey film, så ingen kan benægte den store succes.

Sådan startede Fifty shades of Grey

I 2012 udgav E.L. James Fifty shades of Grey, og den blev øjeblikkeligt en stor succes, der blev fulgt op med yderlige to fortsættelser, og alle tre bøger blev på kort tid filmatiseret. Forfatteren E.L. James hedder i virkeligheden Erika Leonard, og hun fandt inspiration til at skrive trilogien ud fra den populære teenage-vampyr-trilogi Twilight, som hun syntes var god men indeholdende for lidt sex. Derfor satte hun sig ned og skrev bogen på under to år, og den er blevet én af de hurtigst sælgende bøger i verdenshistorien. Mange mænd og kvinder kan anvende Fifty shades of Grey film som inspiration til at få et bedre og mere nuanceret sexliv, da man sagtens kan fantasere og afprøve grænser, så længe begge parter er indforstået med tempoet og omfanget af mulighederne.

Handlingen i filmene

De tre Fifty shades of Grey film følger meget manuskriptet fra bøgerne, og man kan nemt se Fifty shades of Grey film online hos Blockbuster eller ved andre forhandlere af videofilm. Handlingen er intens men kan kort beskrives som det særprægede sexliv mellem to personer. Det starter med den unge litteraturstuderende Anastasia skal interviewe den succesrige forretningsmand Christian Grey, og hun bliver både intimideret men også vildt tiltrukket af ham.

De indleder et stormfuldt kærlighedsforhold, men hun finder hurtigt ud af, at Mr. Grey er svær at komme ind på livet af og gemmer på mange mørke hemmeligheder såsom et voldsomt kontrolbehov med hang til S/M og bondage, som han udøver i sit red room of pain. Anastasia er ung og uerfaren indenfor det seksuelle område, og hun kommer snart til at skulle udforske de mørke sider af sit eget begær og finde ud af, hvor hendes egne grænser går.

Mange biografgængere kan sikkert sammenligne dette med sin egen situation og ud fra dette hente viden og inspiration om, hvorledes man selv kan opnå et sexliv med mere indhold. Ingredienserne er altså både hård sex, dyb kon­trol og vild do­mi­nans, som vi alle har i os til en vis grad. Efterfølgerne hedder Fifty Shades – I mørket samt Fifty Shades Darker, og de fortsætter i samme stil men med mindre pisk og med mere fisse slikkeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *