Erotiske noveller og film

Fifty Shades of Grey inspireret legetøj til voksne

Vi er vel mere eller mindre alle kendte med Fifty Shades of Grey universet, der er en erotisk roman trilogi fra 2011, der handler om forholdet mellem Anastasia og den unge virksomhedsejer Christian Grey. Serien er kendt for sine udtrykkelige erotiske scener med elementer af seksuel praksis, der indebærer dominans, bondage og sadisme. Trilogien har senere hen slået igennem på filmlærredet, hvor kåde kvinder verden over indtog biograferne for at se den erotiske serie på storskærm.

 

Udvid din horisont

Ikke desto mindre er universet blevet udvidet yderligere, meget oplagt med legetøj for voksne, da det er en erotisk serie, der spiller på de seksuelle undertoner og endda indebærer seksuelle scener. Derfor kommer det nok ikke bag på nogen, at dette var det næste initiativ.

Hos CDON finder du er udvalg af Fifty Shades of Grey legetøj for voksne, der kan være med til at kickstarte sexlysten hos dig og din partner. Du kan for eksempel købe Fifty Shades of Grey glidecreme, vibratorer, håndjern, creme, masker og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Så hvid du vil leve dig endnu mere ind i universet, kan du for eksempel erhverve dig en Fifty Shades of Grey maske, der med sikkerheden vil sætte stemningen i soveværelset.

Du kan desuden købe de populære Fifty Shades og Grey bøger og film hos CDON, hvis du trænger til at få genopfrisket de erotiske og frække fortællinger om det spændingsprægede forhold mellem forretningsmanden og den usikre pige. Der er lige nu optil 50% rabat på filmene på både blu-ray og DVD, så det er med at slå til med det samme, hvis du er blevet tændt på ideen og fantasien om det erotiske Fifty Shades of Grey univers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *