Anmeldelser

Find kærligheden til dig selv med tantra massage

Mange forbinder tantra massage med noget seksuelt, men tantra er meget mere end det.. Men tantra massage er så meget mere en blot seksuel nydelse, og hvis du opsøger en tantra massør, behøver der slet ikke at være noget seksuelt forbundet med det. Tantra massage er en urgammel massageform, som giver mulighed for at give sig selv en sansefuld oplevelse, lære sin krop bedre at kende og få løst op for indre spændinger.Med tantra masage kan du lære at håndtere stress, sætte grænser og finde kærligheden til dig selv.

Bliv opmærksom på dig selv og din krop

Med tantra massage kan du opleve en stund, hvor der kun er fokus på dig, din krop og dit sind.  Du kan lære at blive opmærksom på din krops og sinds signaler, om lære hvordan du skal sætte rammer.

Tantramassage og tantrabehandling kan for mange føles lidt vovet, og hvis du skal have det fulde ud af det, er det vigtigt, at du kan give dig hen til oplevelsen uden bekymring. Det er vigtigt, at det foregår i rammer, hvor du føler dig tryg, og du skal kunne føle tillid til din massør, når du får en behandling. Find derfor en tantramassør med respekt for dine grænser, og du er hjulpet godt på vej.

 

Rene Toft Simonsen om tantra massage

I Femina kan du læse om den tidligere topmodel, psykolog og børnebogsforfatter, Rene Toft Simonsens første oplevelse med tantra massage, som hun beskriver som værende både grænseoverskridende og fantastisk. Og oplevelsen fortæller hun:

‘Den oplevelse, der står stærkest for mig, var, da han i slutningen af min tantramassage, uden ord, uden bevægelser, holdt sine hænder på mit hjerte i laaang tid. Jeg ved, det må lyde mystisk, men det var, som om mit hjerte åbnede sig op, og jeg gennem den blide tantramassage og berøring var kommet i kontakt med noget uendelig dybt og kærligt inde i mig. Og hvis du er blevet skræmt ved tanken om yonimassage, er det ikke sværere end at sige nej tak, når du bliver spurgt, om du har lyst til dét.’

Læs mere om tantra massage her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *