Bedre sex

Genfind det gode sexliv

En af de bedste ting i livet er helt klart sex det kan de fleste nok blive enige om, men det er ikke altid at sex i et forhold lever op til forventningerne. Der er dog ingen grund til at sætte sig til at græde over dårlig sex i et forhold, for man kan sagtens rette op på et dårligt sexliv ved hjælp af nogle forskellige teknikker.

Gode råd fra sexologer

 

I Politiken kunne man for eksempel for ikke så længe sinde læse en stribe gode råd fra forskellige sexologer. Nogle af de råd sexologerne kommer med er blandt andet at man skal være god til at snakke med sin partner om sex. Sørg for at være ærlig. Hvis det ikke helt fungere for dig så lad være med at gå og være genert. Fortæl bare ærligt din partner at der er noget du savner. Et andet vigtigt råd er at sørge for at bruge tid sammen. Lad være med at have for travlt til engang imellem at sætte dig og holde din partner i hånden. Eller tag ud på en romantisk date, også selv om i har været kærester eller gift i lang tid. Du vil hurtigt opleve at en smule ekstra intimitet i hverdagen kan sætte ordentlig gang i lagen gymnastikken og en smule nærvær kan således være den bedste investering du kan gøre for at friske sexlivet op.

Inspiration til et bedre sexliv

 

Et andet sted hvor man kan få rigtig mange gode råd til hvordan man forbedrer sit sexliv er inde på forskellige magasiner og blade, der beskæftiger sig med sex og samliv. Hvis du ikke selv kan komme på nogle gode ideer til at pifte sexlivet op så prøv for eksempel at søge lidt rundt på internettet. Jeg faldt for eksempel for nyligt over en spændende artikel med inspiration til bedre sex på magasinet Qs hjemmeside. I det hele taget er der næsten alt på nettet. Du kan blandt andet læse guides til hvordan man får snakket med sin partner om ens seksuelle ønsker, eller om hvordan man opnår bedre oralsex.

Så i stedet for at indfinde dig med et dårligt sexliv så se at komme i gang med at prøve at genfinde kærligheden og puste nyt liv i jeres sexliv.

Har du selv nogle gode råd til hvordan man kan opfriske et stagneret sexliv så skriv gerne en kommentar her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *