Bedre sex

Sådan gør du- det perfekte blowjob

Blowjob, det skal være rart

Mange prøver sig frem, nogle snakker med veninder, læser blade, finder inspiration på internettet og bøger. Men hvordan gør man og findes der en helt almindelig guide, man kan følge? Ja, jeg har fundet en guide på nettet. Der er nemlig nogle ting, der kan øge lysten til blowjobbet fra begge sider. Dem kan du ligeså godt forberede dig på. Der er ikke noget værre end et ulækkert blowjob. Eller hvad med et kedeligt mekanisk blowjob, det er der sikkert nogle mænd, der har prøvet. Det er når kvinden ikke er tændt, ikke har lyst eller bare skal have det overstået. Det er okay, siger nogle mænd, det kan de godt leve med, så længe det bliver gjort. Men hvad hvis man kunne få kvinden til at gøre det ordentligt og godt, så det bliver lækkert for begge parter?

Guide til et blowjob

Jeg har samlet nogle råd til dig, så du kan forføre ham bedre.

  1. Din partner skal være tiltrækkende, ellers er det et no go
  2. Han skal være ren
  3. Du skal ikke bruge dine tænder, av
  4. Husk væske, tørre blowjobs er ikke rare
  5. Lev dig ind i det
  6. Slug eller lad være
  7. Forny dine trick, det tænder ham
  8. Giv ham den store dybe orgasme

Inde på Tidens Kvinder, kan du få uddybet nogle af disse råd. Jeg tænker især et af de råd, som jeg ikke kendte til var nr.8. Hvordan gør man dog det? Her har jeg fordybet råd nr. 3 lidt:

3. Ingen tænder

Du er simpelthen nød til at lære det, på den ene eller anden måde. Du må ikke bruge dine tænder. Lad det ikke blive forvekslet med bevidst brug af tænder. Det er der nogle mænd, der tænder på, men det er altså noget man lige skal forberede ham på først ellers får han sig en grundig forskrækkelse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *