Bedre sex

Forskellige typer af sex

Hvis man har bladret lidt i den kendte bog Kama Sutra, som har over 1000 forskellige samlejestillinger, så ved man allerede, at sex kan dyrkes på uendeligt mange måder. Nogle sexstillinger er altid de mest populære, men efterhånden er folk blevet mere grænseoverskridende, så mange har andre lyster og mange har lyst til at prøve kræfter med nye sexstillinger.

Forskellige lyster og interesser mht. sex

 

Alle mennesker er jo forskellige, så det gælder naturligvis også på det seksuelle område. Nogle foretrækker blid og rolig sex, mens andre ønsker hård og direkte sex eventuelt krydret med reb, håndjern og pisk. Nogle ønsker analsex, især mænd men også mange kvinder foretrækker dette. Hvis din partner ikke kan opfylde alle dine ønsker i sengen, så går mange på en massageklinik, hvor de kan klare selv de mest specielle ønsker. Selvfølgelig går også mange enlige til prostituerede, for at få dækket deres behov. Når man ankommer på en massageklinik, bliver man præsenteret for et menukort, hvor der fremgår, hvad stedet kan tilbyde, og til hvilken pris de forlanger. I sexbranchen anvender man i dag følgende navne og betegnelser:

Typiske betegnelser for sex:

 

– Svensk: Kunden modtager onani med hånden
– Spansk: Sex mellem brysterne på den prostituerede
– Dansk (en stilling): Almindeligt samleje med kondom – typisk i missionærstilling
– Dansk (flere stillinger): Almindeligt samleje i flere stillinger med kondom
– Fransk: Kunden modtager oralsex med kondom
– Gensidig fransk: Oralsex med kondom, hvor kunden også giver den prostituerede oralsex
– Kys: Kys på munden
– Græsk: Analsex med kondom

– Svensk, fransk og dansk: Kunden modtager onani med hånden, oralsex og almindeligt samleje
– Svensk pigeonani og fransk: Onani med hånden på kvinden og oralsex.
– Svensk pigeonani og dansk: Onani med hånden på kvinden og almindeligt samleje.
– Cocktail: Kunden tilvælger flere seksuelle ydelser i forbindelse med sit sexkøb.

– Dominans: Kan indeholde seksuelle ydelser som bondage (kunden bindes fast med reb, kæder eller lignende til f.eks. en seng eller i en gabestok), spanking (kunden bliver slået – typisk i bagdelen – med flad hånd eller med f.eks. en pisk) og påspændingsdildoer (kunden modtager her typisk analsex).

 

Hvis du har noget yderligere at bidrage med til ovenstående liste over sex typer, eller hvis du har nogle gode erfaring så må du meget gerne dele dem med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *