Bedre sex

Kombiner sex og motion ved hjælp af nye sexstillinger

Det kan godt være det lyder som en dårlig joke, men du kan faktisk tabe dig og få god motion bare ved at benytte nogle imponerende sexstillinger, synes du det lyder godt så læs mere her:

 

Tab dig med nye sexstillinger

 

Hvis du godt kunne tænke dig at tabe etpar overflødige kilo, og du samtidig synes at sex er en hel del sjovere end traditionel motion så er her faktisk en god nyhed. Du kan nemlig via disse her avancerede sexstillinger få hele dit daglige behov for motion dækket, og samtidig får du piftet dit sexliv op. Hvis du synes at stillingerne er en smule for avancerede til dit nuværende behov, så skal du måske lige øve på lidt andre stillinger først.

 

Forkæl din partner med nye sexstillinger

Hvis sex er din førsteprioritet og du ikke rigtig kunne finde d af de avancerede stillinger, så fortvivl ikke, hjælpen er på vej! Her er nemlig en rigtig god illustreret guide til sexstillinger der kan få dig i gang med hel nye moves i soveværelset. For du skal altid huske på at al slags sex er sjovt både for krop og sjæl. Samtidig er fornyelse af sexlivet en af de ting, der kan redde et stagnerende forhold, så du skal endelig ikke holde dig tilbage.

 

Hvis du ligger inde med endnu flere guldkorn inden for sex og sexstillinger så del dem med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *