Erotiske noveller og film

Erotiske noveller

Hvis du nu ikke er til porno, men du elsker at fantasere, så læs med her og få lidt inspiration.

Erotiske noveller kan være en super god måde, at komme i den helt rigtige stemning på. Jeg har derfor fundet nogle erotiske noveller, så der starte med. Den første jeg har fundet, er Hedebølge, og den kan ses her. Jeg har også fundet en erotisk novelle kaldet Vinterferie, og en kaldet Ferinseringen. Hvis du nu ikke er sikker på, at du er til erotiske noveller, eller bare er lidt bange for at rode dig ud i noget mærkeligt, kan du se noget af Hedebølge herunder.

Hedebølge

Der var ikke mange gæster på hotellet. Poolområdet var øde, selvom heden ikke inviterede til sightseeing eller andre aktiviteter. Treogtredive grader i skyggen, og ikke en vind rørte på sig. Faktisk usædvanligt for Tenerife. Men det passede hende fint, en uges afslapning var lige, hvad hun trængte til.
Jakob var taget ind til markedet. Han var typen, der ikke kunne sidde stille ret længe ad gangen, uanset temperaturen.

Hun valgte en liggestol tæt på poolen og vendte den mod solen, smed strandtasken på den og satte sig på badehåndklædet med fødderne i vandet. Det var dejlig køligt. Solen spillede i overfladen og fik den til at ligne et net af glitrende diamanter. Hun lod sig sænke ned. Vandet føltes blødt mod huden, næsten som en blid omfavnelse. Hun dukkede hovedet under og var med få svømmetag nede i den anden ende, gled om på ryggen og nød følelsen af vægtløshed, mens hun padlede dovent med arme og ben. Hun lukkede øjnene og lyttede til vandet, der slikkede mod kanten.

Da hun åbnede dem igen, fik hun øje på ham.
Hun havde set ham før. I lørdags. Da hun stod på altanen, der hørte til deres ferielejlighed. Altanen var lukket af til begge sider af en høj, pudset mur, og komplekset var bygget på en sådan måde, at lejlighederne lå forskudt, med altanerne vendt væk fra hinanden. Når man så lige frem, var der kun de hvide bygninger og himlen at se. Hun havde lænet sig ud over muren og strakt hals i et forsøg på at skimte havet, da hun opdagede ham på altanen skråt til højre under deres.

Han sad i en stol, med lukkede øjne og spredte ben. Han var nøgen. Musklerne i hans højre arm bevægede sig i takt med hånden. Hun stod som paralyseret, ude af stand til at fjerne blikket fra hans skridt. Da bevægelsen et kort øjeblik holdt inde, så hun op på hans øjne, der så liderligt ind i hendes. Det selvsikre smil på hans læber holdt hende fast, og hun mærkede en elektrisk strøm gennem underlivet, mens han fortsatte med at massere sin lyst ud i små krampeagtige ryk.
Bagefter havde hun siddet et øjeblik på altanen, mens hjertet hamrede vildt, inden hun var gået ind på badeværelset og havde taget et langt, varmt bad.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *